Medik8

Medik8

Medik8-tuotesarja on kansainvälisesti palkittu ihonhoitosarja, joka on jälleenmyynnissä vain koulutetuilla ammattilaisilla. Medik8 tuotteet ovat biokemistien ja farmakologien kehittämiä, ja ne ovat valmistettu Englannissa bioteknologian tutkimuslaitoksessa.

Medik8 valmistaa ainoastaan ammattimaisen tehokkaita tuotteita, joiden tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ne ovat suunniteltu erityisesti ikääntyvälle iholle, aknen hoitoon, punoittavalle iholle, hyperpigmentaation hoitoon sekä kuivalle iholle.

Medik8 uskoo:

– Tärkeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-vitamiiniin, – AHA – ja BHA-happoihin sekä epidermiksen kasvutekijöiden sekä aurinkosuojan käyttöön.

– Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa.

– Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin ja ammattimaisiin tehoihin.

– Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle.

– Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin.

– Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean laadun sekä erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen.

Ihonhoidon bioteknologia

Tehokkaiden ihonhoitotuotteiden valmistukseen täytyy valita hyvin imeytyviä aktiiviaineita, joiden tehot ja tulokset ovat tieteellisesti todistettuja. Ammattimaiset tehot ja stabiilit koostumukset varmistavat silminnähtävät hoitotulokset. Iho tunnistaa ihoidenttiset aktiiviaineet ja pystyy hyödyntämään ne ihon ongelmien hoidossa.

Bioteknologiaa hyödyntäen kehitetyt Medik8-tuotteet ovat kliinisesti tutkittuja. Kiraalisesti oikeaoppiset molekyylit, ajastettu kuljetinjärjestelmä ja luonnollinen liposomi-teknologia ovat myös Medik8:n hyödyntämiä erikoisteknologioita, joiden avulla tuotetaan pitkäkestoisia ja silminnähtäviä tuloksia ihon hoidossa.

.