Dp Dermaceuticals

DP Dermaceuticalsin kliinisen ihonhoidon tuotesarja on kehitetty käytettäväksi erityisesti ennen ja jälkeen ihon mikroneulaus- ja anti-ageing -hoitoja.

DP Dermaceuticals tarjoaa ammattimaisesti valmistettuja, innovatiivista teknologiaa ja HylaFuse Complexia hyödyntäviä, kliinisesti testattuja ja turvallisia ratkaisuja tukemaan ja edistämään ihon mikroneulaushoitoprosessia niin vastaanotolla kuin kotona.

DERMAPEN ESITTELEE

DP Dermaceuticals -perheeseen kuuluu 9 uskomatonta tuotetta,
jotka rauhoittavat, korjaavat ja kosteuttavat ihoa.

Tri Phase Cleanser ™ – Vallankumouksellinen kasvojen puhdistaja, joka muuttuu geelistä öljyksi iholle hierottaessa. Se kosteuttaa ihoa, poistaen samalla hellävaraisesti meikin ja muut epäpuhtaudet.

Micro Derm Exfoliant ™ – Hienorakeinen kuorinta-aine, joka hellävaraisesti ja tehokkaasti poistaa iholta lian, meikin ja muut epäpuhtaudet, vähentäen samalla pienten juonteiden näkyvyyttä ja poistaen kuollutta ihosolukkoa.

Hyla Active™ – Tehokas syväkosteuttava geeli, joka rauhoittaa ja korjaa ihoa. Palauttaa ihon tasapainon ihon tyypistä ja kunnosta riippumatta.

Brite Lite™ – Ylimääräistä pigmentaatiota monipuolisesti hillitsevä seerumi, joka tasoittaa ikä- ja pigmenttiläikkiä sekä epätasaista ihonsävyä.

Antioxidant Cocktail™ –  Yhdistelmä vitamiineja ja antioksidantteja, jotka kosteuttavat ja suojaavat ihoa ilmansaasteiden, stressin ja liiallisen auringolle altistumisen haitallisilta vaikutuksilta.

Vitamin Rich Repair™ – Ylellinen voide, joka korjaa vaurioitunutta ja ärtynyttä ihoa tehokkaasti, pitäen yllä sen kimmoisuutta.

Retinal Active™ – Ylellinen anti-age voide, joka sisältää ihoa uudistavaa A-vitamiinia sekä tehokkaan yhdistelmän hoitavia ja kosteuttavia aineosia.

Hyla Active 3D Sculptured Mask™ – Muotoiltu kuitukangasnaamio, joka kosteuttaa ja korjaa ihoa tehokkaasti.

Cover Recover – Meikkivoide, joka viilentää, korjaa ja peittää. Voidaan käyttää ennen hoitoja ja heti niiden jälkeen.

MG-COLLECTION

HELPPOKÄYTTÖISET, YKSITTÄISPAKATUT & STERIILIT SEKÄ TEHOKKAAT MESO-GLIDET

Olemme kehittäneet ammattikäyttöön uuden, tehokkaan ja helppokäyttöisen MG-seerumivalikoiman. Steriileihin, luer-lock-yhteensopiviin lasipulloihin pakatut 3ml seerumit varmistavat, että voimme tehokkaasti tarjota juuri oikean yhdistelmän aktiiviaineita ihon eri tarpeisiin.

Soveltuu käytettäväksi Dermapen- ja mesoterapiahoitojen kanssa, MG-kokoelma edustaa korkeinta standardia mikroneulauksen infuusioprotokolloissa.

Tuotteet ovat pakattu hyvien tuotantotapojen (GMP) laatustandardeja noudattaen, steriiliin tyhjiöpakkaukseen, jossa on kätevä silikoniannostelija luer-lock-kärjellä. Tämä mahdollistaa tuotteen annostelemisen suoraan pullosta, tai vaihtoehtoisesti se voidaan imeä pullosta steriilillä luer-lock ruiskulla.

Levitä MG puhdistetulle ja desinfioidulle iholle alue kerrallaan ja jatka mikroneulausta ohjeen mukaan.