Tietosuojaseloste

Yritys

Me-Treatments Oy
puh. 040 754 2286
Huopalahdentie 35
00350 Helsinki

Verkkosivustomme osoite on: http://www.metreatments.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Jälleenmyyjien tiedot sivuillamme jälleenmyyjä-listauksessa

Listaamme jälleenmyyjiemme hoitoloiden yhteystietoja sivustollamme sekä linkitämme heidän yrityksensä www-sivut sivustollemme jälleenmyyjien näkyvyyden parantamiseksi. Mikäli olet maahantuomiemme hoitomenetelmien, tuotteiden tai hoitolaitteiden jälleenmyyjä, hoitolasi/yrityksesi on listattu tälle sivustolle, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut.

Voit myös pyytää yrityksesi/henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Mahdollisia kommenttointiyrityksiä saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Pidämme sivustomme ajantasalla tietoturva-asioissa.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Sivustomme suljetaan tilapäisesti ja selvitämme sivuston palvelintilan tarjoajan kanssa välittömästi tietoturvaongelman. Lisäksi tiedotamme mahdollisesta tietoturvavahingosta asianosaisille.

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Lisätietoa tietosuoja-asetuksista Tietosuojavaltuutetulta.