Retinol 1TR Cream

Kiinteyttää ihoa ja silottaa juonteita

Medik8 Retinol 1tr Cream

Puhdasta retinolia sisältävä yövoide häivyttää ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Voide kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa sekä palauttaa sen luonnollisen heleyden.

Retinol 1TR Vitamin A Renewal Cream -yövoide hyödyntää edistyksellistä kapselointiteknologiaa, joka vapauttaa hallitusti retinolia iholle estäen ihoärsytyksen. Tuote silottaa tehokkaasti juonteita sekä kirkastaa ihon sävyä. Ravitseva yövoide nopeuttaa ihosolujen uusiutumisprosessia.

Yövoide sisältää kapseloitua retinolia eli A-vitamiinia. Kapseloinnilla varmistetaan, että retinoli imeytyy iholle tavallista hitaammin, mikä ehkäisee ihoärsytystä. A-vitamiini stimuloi ihon luonnollista kollageenin tuotantoa sekä kiinteyttää ihoa tehokkaasti silottaen samalla juonteita.


Vaikuttavat ainesosat:

  • Hyaluronihappo ja glyseriini ovat molemmat erittäin kosteuttavia ainesosia, jotka sitovat hyvin kosteutta ja tekevät ihosta kimmoisan ja sileän.
  • E-vitamiini toimii voiteessa antioksidanttina ja se suojaa ihon kollageenia ja elastiinia vapailta happiradikaaleilta, jotka aiheuttavat ihon vanhenemismuutoksia.

Retinolin käyttö
Iho voidaan totuttaa retinolituotteeseen portaittain: aluksi voidetta käytetään kahtena iltana viikossa. Kahden viikon jälkeen tuotetta voidaan käyttää joka toinen ilta ja lopulta jokaisena iltana.

Voidetta hierotaan pieni määrä kasvoille, dekolteelle ja kaulalle ylöspäin suuntautuvin liikkein.

Tuote ei tuki ihohuokosia, se sopii kaikille ihotyypeille ja soveltuu käytettäväksi muiden Medik8-seerumien ja -voiteiden kanssa.