r-Retinoate

Medik8 r-Retinoate® mullistaa anti-age-ihonhoitoa

Medik8 lanseerasi maailmanlaajuisesti pitkän tuotekehittelyn jälkeen uuden ja patentoidun r-Retinoate® -seerumin taistelemaan ikääntymisen merkkejä vastaan. Innovatiivisessa ja hellävaraisessa r-Retinoate® -seerumissa yhdistyvät retinolin ja retinolihapon tehokkuus.

r-Retinoate on uutta A-vitamiinijohdannaista sisältävä tehotuote, joka antaa retinolin uskomattomat hoitotulokset ilman ärsyttäviä sivuvaikutuksia.

Perinteinen retinoli on tähän asti ollut anti-age-ihonhoidon edelläkävijä. Retinoli silottaa, pehmentää ja kiinteyttää ihoa todistetusti, mutta erinomaisista ominaisuuksistaan huolimatta se voi ärsyttää ihoa erityisesti suurina pitoisuuksina käytettynä. Retinoli menettää lisäksi tehonsa auringonvalossa, joten sitä suositellaan käytettäväksi vain öisin.

Retinolin ja retinolihapon yhdistelmästä syntyi r-Retinoate®. Uutuustuotteessa yhdistyy kaksi tehokkaaksi todistettua molekyyliä, jolla on molempien teho ilman sivuvaikutuksia. Näin retinolin ja retinolihapon yhdistelmästä syntyi r-Retinoate®, joka on todellinen anti-age-läpimurto.

r-Retinoate®

  • uudistaa ihoa todistetusti kuitenkaan ärsyttämättä sitä
  • on kliinisten tutkimusten mukaan kahdeksan kertaa retinolia tehokkaampi
  • soveltuu käytettäväksi aamuin ja illoin nopeiden hoitotulosten saavuttamiseksi
  • on kevyt ja miellyttävän tuoksuinen seerumiemulsio, joka imeytyy iholle nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta.

Kapseloitu ainesosa nopeuttaa vaikutusta

Seerumin vaikuttava ainesosa r-Retinoate® on kapseloitu. Kapselointi suojaa raaka-ainetta ja nopeuttaa sen imeytymistä ihoon. Se myös tehostaa ja nopeuttaa aineen vaikutusta. Kapseloitu molekyylimuoto on neljä kertaa tehokkaampi kuin kapseloimaton muoto.

Tutkitusti nopeammat ja näkyvämmät tulokset kuin perinteisellä retinolilla

Hoitotulokset ovat nähtävissä jo neljässä viikossa. r-Retinoate® silottaa ryppyjä ja juonteita, kiinteyttää ihoa ja lisää sen elastisuutta, tasoittaa ihon sävyä sekä auttaa avaamaan tukkeumia. Tuote soveltuu jopa erittäin herkälle iholle ja sopii käytettäväksi aurinkovoiteen sekä meikin alla. r-Retinoate®-seerumi vähentää merkittävästi myös näppyjä sekä ihotalin määrää.