r-Retinoate Rejuvenating Eye System

Medik8 r-retinoate eye

Medik8 r-Retinoate ihonhoitolinja täydentyy r-Retinoate
Rejuvenating Eye System silmänympärysihon hoitokokonaisuudella.

Uudenlainen ja hellävarainen, neljän viikon mittainen kotona tehtävä hoitokokonaisuus hyödyntää Medik8:n uutta r-Retinoate hybridimolekyyliä.

Uutuustuotteessa hybridimolekyyli retinyl retinoate on yhdistetty uusimpaan naamioteknologiaan. Yhteisvaikutus takaa uskomattomat hoitotulokset. Ainutlaatuisen mikrokanavanaamion neulaset sulavat ihoon ja kiinteyttävät ihoa tehden siitä täyteläisen.

Syväkosteuttavat bioselluloosa-naamiot kosteuttavat ja pehmentävät ihon. Yhdessä r-Retinoate silmänympärysseerumin kanssa saavutetaan sekä välittömiä että pitkäkestoisia hoitotuloksia.

Medik8 r-retinoate eye tuotteet

Medik8 r-Retinoate Rejuvenating Eye System sisältää kolme ainutlaatuista tuotetta

Rejuvenating Eye Serum
Kapseloidusta Retinyl Retionatesta ja useista erikokoisista hyaluronihappomolekyyleistä koostettu seerumitiiviste omaa patentoidun teknologian ainutlaatuisen hoitotehon. Hellävarainen seerumi silottaa ryppyjä ja juonteita sekä uudistaa ikääntyvää silmänympärysihoa.

Herkällekin iholle soveltuva ja tehokas, sekä hyvin imeytyvä seerumi soveltuu käytettäväksi kaikille ihotyypeille aamuin illoin. Seerumi levitetään silmänympärysiholle pehmeällä silikonisella aplikaattorilla ja hierotaan samalla kevyesti ihoa silmän sisäkulmasta ulkokulmaa kohden nestekierron edistämiseksi.

Seerumi on suunniteltu käytettäväksi kahdesti viikossa yhdessä naamioiden kanssa, osana ainutlaatuista hoitokokonaisuutta. Hoito lisää ihon volyymiä, kiinteyttä sekä silottaa ryppyjä ja juonteita.

Sulavat mikrokanava-silmänympärysnaamiot
Yökäyttöön tarkoitetut mikrokanavia luovat silmänympärysnaamiot hyödyntävät Medik8:n uusinta teknolgiaa, jossa neulaset ovat valmistettu puhtaasta hyaluronihaposta.

Patentoidun teknologian avulla valmistetut neulaset kiinnittyvät tiiviisti iholle muodostaen mikrokanavia, jotka aktivoivat kollageenisynteesiä ja edesauttavat aktiiviaineiden kuten
r Retinoaten imeytymistä syvälle ihon kerroksiin. Kartion malliset hyaluronihapponeulaset sulavat ja imeytyvät ihoon yön aikana kiinteyttäen ja kosteuttaen ihoa.

Mikrokanavanaamiot hoitavat syvällä ihossa olevia vaurioita, kuten ryppyjä ja juonteita sekä veltostumista.

Bio-selluloosa-silmänympärysnaamiot
Syväkosteuttavat bio-selluloosa silmänympärysnaamiot täyttävät ihon pienimolekyylisellä hyaluronihapolla, joka silottaa pieniä ilmejuonteita sekä palauttaa ihon pehmeyden ja joustavuuden.

Edistyksellinen kosteuttava naamio tuo iholle juuri optimaalisen määrän hyaluronihappoa, joka täyttää ihon kosteudella ja silottaa ryppyjä aiheuttamatta turvotusta ohuelle silmänympärysiholle. Innovatiivinen bio-selluloosa teknologia toimii kuten toinen iho, joka sitoo kosteuden ihoon. Bioselluloosan kuidut ovat niin hienoja, että ne sulautuvat pienimpienkin ryppyjen pohjalle ja edesauttavat Rejuvenating Eye Serumin aktiiviaineiden imeytymistä syvälle ihon kerroksiin.

20 minuutin käytön jälkeen silmänympärysiho on selvästi virkistynyt sekä pehmentynyt, ja sen hehku on palautunut. Naamio on täydellinen virkistämään väsynyttä ja stressaantunutta silmänympärysihoa.