Medik8 12 weeks to WOW

Medik8:n täysin uusi 12 Weeks to WOW ihonhoidon Personal Training -ohjelma on nyt saatavilla!  Tammikuussa 2020 lanseerattu ainutlaatuinen ihonhoitovalmennus tuottaa häikäiseviä tuloksia 12 viikossa.

Olet ehkä joskus liittynyt kuntosalilla valmennusohjelmiin, joissa tavoitteesi on ollut todennäköisesti panostaa hyvinvointiisi ja fyysiseen kuntoon. Tuloksia ei kuitenkaan saavuteta yhdellä kuntosalikäynnillä vaan tavoitteisiin pääseminen vaatii useita käyntejä, motivaatiota sekä ohjelmaa tukevia valintoja myös kotona esimerkiksi ruokavaliossa. 

Medik8:n lanseeraama ainutlaatuinen 12 Weeks to WOW on samoin tavoin intensiivinen Personal Training -ohjelma, mutta iholle.  Tämä huikea kemiallisten kuorintojen hoito-ohjelma saavuttaa upean ihon 12 viikossa! Kokonaisuuteen sisältyy yhteensä kahdeksan käyntiä Medik8 asiantuntijasi luona, joista kuusi käyntiä sisältää sinun tarpeisiisi yksilöllisesti räätälöidyn ihonhoidon. Ihonhoidon ammattilainen on tukenasi läpi koko prosessin. 

Liittyessäsi ohjelmaan Medik8 asiantuntijasi räätälöi tarpeisiisi kotihoito tuotepaketin tukemaan ihosi hyvinvointia läpi koko hoito-ohjelman. Tämä hoitokokonaisuus korjaa ihon virheitä ja rakennetta, palauttaa ihollesi elinvoiman ja hehkun, vähentää epäpuhtauksia ja mustapäitä, tasoittaa pintajuonteita sekä tuo raikkaan, kirkkaan ja tasaisen ihonsävyn.

Liity mukaan upeaan Personal Training -ohjelmaan ja anna tämän vuoden olla myös ihosi hyvinvoinnin vuosi!

Lisätietoja saat valtuutetulta Medik8 jälleenmyyjältäsi