Koulutukset

ME TREATMENTS KOULUTTAA 2020
Hydr8 B5 Refresh

Medik8-tuotesarjassa ja -hoidoissa yhdistyy tuloksellisimmat ja tehokkaimmat lääketieteellisesti todistetut raaka-aineet, alan viimeisimmät innovaatiot ja osaaminen, silminnähtävät tulokset sekä ympäristöystävällisyys. Maailmalla laajasti palkittu tutkimustyö on lukuisien patenttien ja palkintojen taustalla.

Medik8 Retail & Time Release Peels -peruskoulutus
Ke-To 5.-6.2.  |  Ke-To 4.-5.3.  |  To-Pe 16.-17.4.  |  Ma-Ti 11.-12.5.  |  To-Pe 11.-12.6.
Koulutuksen jälkeen hallitset Medik8:n CSA-filosofian, tunnet ja osaat myydä kotihoitotuotteet sekä omaat valmiudet Time Release peelingien tekemiseen. Koulutus on kaksipäiväinen, klo 9.30-17.00 ja sisältää sekä teoria-, että käytäntöosuudet.

Medik8 Mono Peels -koulutus
Ti 25.2.  |  Pe 20.3.  |  Pe 24.4. |  Pe 5.6.

Mono Peelsit vievät kuorintahoidot uudelle tasolle ja yksilöivät ne asiakkaan tarpeisiin. Koulutus on tarkoitettu niille, jotka ovat jo aiemmin käyttäneet Medik8 Time Release Peels -kuorintoja. Koulutuspäivän kesto on klo 9.30–17.00.

Medik8 Professional -kasvohoidot
Ti 24.3.  |  To 2.4. |  Pe 8.5.
Koulutuksessa opitaan tehokkaat ja kokonaisvaltaiset UUDET manuaaliset Professional kasvohoitoprotokollat sekä syvennytään Medik8 Professional ammattituotteisiin. Koulutuspäivän kesto on klo 9.30-17.00 ja sisältää sekä teoria-, että käytäntöosuudet.

Medik8 Power -kertauskoulutus
Pe 28.2.  |  Ma 23.3.
Koulutuksessa syvennytään CSA-filosofian maailmaan ja keskitytään vahvasti eri C- ja A-vitamiinimuotoihin ja niiden käyttötarkoituksiin, käydään läpi tuoteuutuudet ja palautetaan mieleen Medik8:n kulmakivet. Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka ovat jo aiemmin työskennelleet Medik8:n kanssa. Koulutuspäivän kesto on klo 10.00–16.00.

Medik8 NEW Time Release Peels -muutoskoulutus
Pe 7.2.  |  To 19.3.
Koulutuksessa opit hallitsemaan Medik8:n uudet Time Release Peels -kuorintatekniikat. Koulutus on tarkoitettu vanhoille Medik8 asiakkaille, jotka ovat aiemmin työskennelleet Medik8-peelingien kanssa. Koulutuspäivän kesto on klo 9.30–17.00 ja se sisältää sekä teoria-, että käytäntöosuudet.

DERMAPEN 4 -koulutukset
To 13.2.  |  Ma 16.3. |  Ma 27.4 |  Ma 25.5.
Opi ihon neulaksen ammattilaiseksi – koe ainutlaatuinen, ennennäkemättömän tehokas Dermapen 4 digitaalinen mikroneulauslaite sekä tehokkaat, tutkitut ja turvalliset Dp Dermaceuticals -hoitotuotteet. Koulutuspäivän aikana, käymme läpi mikroneulauksen periaatteita, hoitoaiheita, viimeisimpiä tekniikoita sekä opit hallitsemaan Dermapen 4 -mikroneulauslaitetta ja suunnittelemaan tehokkaita hoitosarjoja. Koulutuspäivän kesto on klo 9.30–17.00 ja se sisältää sekä teoria-, että käytäntöosuudet.

Järjestämme myös tarvittaessa ylimääräisiä koulutuksia ryhmille. Voitte myös tiedustella muita aikoja, jos yleiset koulutusajankohdat eivät sovi teille. Kysykää sopivaa ajankohtaa myös CooLifting-, Dermaplanning- ja Carboksiterapia-erikoishoitokoulutuksista.

Erikoishoitokoulutukset
CooLifting, Dermaplanning ja Carboksiterapia
1/2 päivän mittaisessa erikoishoitokoulutuksessa opit hallitsemaan ihonhoidon uusimpiin anti-age innovaatioihin kuuluvaa CooLifting-hoitolaitetta sekä opetellaan plastiikkakirurgienkin suosima Dermaplanning-kuorintahoito ja Carboksiterapia-erikoishoito kasvoille. Koulutuspäivät järjestetään sopimuksen mukaan.

Kysy lisää erikoishoitokoulutuksista!

Kaikkien koulutuksien hinnat:
200 € (100 € toiselta henkilöltä samasta hoitolasta). Hinta sisältää tarjoilut ja materiaalit.

Lisätietoa koulutuksista ja ilmoittautumiset:
puh. 040 754 2286 tai sähköpostitse
info@metreatments.fi

Ilmoittaudu ajoissa joko puhelimitse tai sähköpostilla ja vahvista osallistumisesi.
Kaikille kursseille on rajoitettu osallistujamäärä.

Lämpimästi tervetuloa koulutuksiin!