Dermapen 4

Uusi ennennäkemätön mikroneulauslaite ja sen uudet ominaisuudetDermapen 4

Uusi ISO geometrinen analysoiva algoritmi.
Dermapen 4 lävistää ihon 104 % useammin.
Rei’ittää ihon 1920 kertaa sekunnissa.

Uusi arpienhoitoteknologia = Uusien asetusten avulla saat entistä parempia hoitotuloksia.
Dermapen 4 on ainoa laite, jossa on erityinen arpien hoitoon suunniteltu hoitoasetus, jota voit hyödyntää erilaisten protokollien, syvien arpien, aknearpien, palovammojen aiheuttamien arpien ja raskausarpien hoitoon.

Neulan syvyys on 3,0 mm. Dermapen 4:n AOVN-teknologia kalibroi automaattisesti moottorin nopeuden, paineen ja neulaussyvyyden optimaaliseksi arpien hoitoon.

Laitteessa on ainutlaatuinen neulaussyvyyden säätömahdollisuus. Syvyyttä voidaan säätää täsmälleen 0,1 mm: n tarkkuudella, mikä antaa mahdollisuuden käsitellä helposti mm. alopesiaa, silmäluomia ja kirurgisesti käsiteltyä ihoa. Täsmähoidoilla saadaan monipuoliset hoitovalikoimat.

Vallankumouksellinen 16 neulainen neulapatruuna =
nopeammat ja tehokkaammat hoitotulokset.

Dermapen 4 tuottaa jopa 1920 neulanreikää sekunnissa, eli 47,69 % enemmän kuin mitä Dermapen 3 ja 104 % enemmän, kuin muu neulauslaite. Suuremmilla hoitoalueilla ylimääräiset 620 reikää muodostavat ylivoimaisesti enemmän kanavia asiakkaan iholle. Se mahdollistaa nopeamman parantumisen ja hoitotulokset.

Uusi algoritmi Dermapen 4 neulapatruunan suunnittelussa = hoitopää liukuu pehmeästi iholla, ja hyödyntää paineohjaavaa meso-glide-teknologiaa
Patentoitu leveä hoitopää tarjoaa tasaisen, kivuttomamman liukumisen potilaan iholla, hyödyntäen samalla meso-glide-teknologian ennennäkemätöntä aineiden kuljetinjärjestelmää. Laitteessa on ISO geometrinen analysoiva algoritmi. Neuloja lisäämällä saavutetaan parempia hoitotuloksia vaarantamatta hoitomenetelmää.

Dermapen 4 on yhteensopiva uusien dermapen-meso-infusion neulapatruunoiden kanssa.
Tämä mahdollistaa DP Dermaceuticals tuotesarjan Meso-Glide-seerumeiden imeytymisen, jotka laitetaan yksittäin pakattuihin ruiskuihin. Ruiskun ansioista Meso-Glide kulkeutuu ihoon tehokkaasti. Teknologia luo myös ainutlaatuisen kuljetinjärjestelmän PRP-hoitoihin.

Uudet hoitoprotokollat sisältävät eksklusiivisen Fractional Million Makeover -hoidon ja uuden Dermapen 4 ”ST” (Scar Treatment) arpien hoitoprotokollan.

Digitalinen kosketusnäyttö
Voidaan tarkastella neulauksen syvyyttä, nopeutta ja akunkestoa sekä säätää asetuksia vain yhdellä napin painalluksella. Dermapen 4 on maailman ensimmäisen täysin digitaalisen mikroneulauslaite.

Vaihtoehtoinen virtalähde
Kaikissa Dermapen 4 laitteissa on 3,5 m virtajohto. Sen lisäksi laite sisältää nyt myös akun, joka toimii yhtä tehokkaasti kuin virtajohto.

Kaksitoiminen virtalähde on erittäin käytännöllinen, sillä akun käyttöaikaa on 1 – 1,5 h yhdellä latauksella ja sen valmiustilassa 8 tuntia. Advanced Lithium Turbo-Cut akku säilyttää laitteesi tehon tasaisena akun loppumiseen asti.

Edistyksellinen AOVN4-teknologia
LISÄÄ NOPEUTTA: Digitaalisesti toimiva moottori vie neulan ihoon täsmällisesti, ei jousta.
TEHOKKAAMPI: Neulapatruunan automaattinen kytkentä Dermapen 4 -laitteeseen.
TARKEMPI: Digitaalisesti säädeltävä neulan nopeus.
TURVALLISEMPI: Paranneltu värähtelymekansimi, jotta neulattava aine ei palaa neulauspäästä laitteeseen. Uusi ACM™ (anti-contamination management) -teknologia.

Sisäänrakennettu RFID-neulapatruuna
Maailman ensimmäinen mikroneulauksessa käytetty RFID-neulapää takaa toivotun neulaussyvyyden ja läpäisykyvyn ja pitää neulan syvyyden tasaisena naarmuttamatta ihoa. Laite kalibroi automaattisesti neulapään syvyyden, ja ottaa kaikki hoidon aikana tapahtuvat muutokset huomioon. Tämä takaa hoidon luotettavuuden ja tehokkuuden.

AOVN pidätinventtiilit = parempi suorituskyky, säädelty liikkeen vapautus, ei raavi ihoa

Bluetooth yhteys = automaattiset päivitykset, ei vanhene koskaan

7 vuoden takuu = suojaa pitkäaikaisen sijoituksesi

Dermapen 4, 12 syytä päivittää mikroneulauslaite uuteen Dermapen 4:ään.