Cover Recover

Cover Recover – Peittää, korjaa, viilentääCover Recover

Neljä sävyä. Sopii epäpuhtaalle iholle, rosacealle, pigmentoituneelle ja ikääntyneelle sekä auringon vaurioittamalle iholle.

Dermapen esittelee:
Cover Recover – Ihon hoitoon ennen ja jälkeen mikroneulaushoidon, niin kotona kuin vastaanotolla. Uutuustuote on ihotyypistä ja ihon kunnosta riippumatta monivaikutteinen vaihtoehto tavallisille päivittäin käytettäville meikkivoiteille.

Tuote sisältää runsaasti iholle välttämättömiä vitamiineja, proteiineja, antioksidantteja sekä kosteuttaa ihoa joka päivä ja sisältää ihoa kiinteyttä­viä peptidejä ja tulehdusta ehkäiseviä aineosia. Ainutlaatuisen Cover Recoverin HylaFuse Complexista tekee sen sisältämä kosteuttava hyaluronihappo, joka vapauttaa ihoon kosteutta ja aktiivisia aineosia jopa 8 tuntia levittämisen jälkeen.

Cover Recover sopii herkälle iholle sekä näppyjen, rosacean, aknen ja dermatiitin peittämiseen., eikä se tuki ihohuokosia eikä aiheuta aknea.

Kun Cover Recoveria käytetään yhdessä DP Dermaceuticalsin muiden tuotteiden kanssa osana monipuolista toimenpiteiden jälkeistä ihonhoitorutiinia, saadaan aikaan näkyviä tuloksia.
DP Dermaceuticalsin kliinisen ihonhoidon tuotesarja on kehitetty käytettäväksi erityisesti ennen ja jälkeen ihon mikroneulaus- ja anti-ageing -hoitoja.

DP Dermaceuticals tarjoaa ammattimaisesti valmistettuja, innovatiivista teknologiaa ja HylaFuse Complexia hyödyntäviä, kliinisesti testattuja ja turvallisia ratkaisuja tukemaan ja edistämään ihon mikroneulaushoitoprosessia niin vastaanotolla kuin kotona.

Tutustu lisää Cover Recover ja Dermaceuticals-tuotteisiin: www.dermapenworld.com

Tilaukset ja lisätietoa sähköpostitse: info@metreatments.fi
tai puh. 040 754 2286