Carboksi-terapia

Carboksigeeliä on saatavissa joko kasvo- tai kehonhoitopakettina. Kasvohoitopakettia voidaan käyttää kasvojen, kaulan, käsien ja dekolteen alueelle juonteiden ja ryppyjen poistamiseen, pigmentin vaalentamiseen, tummien silmänalusten poistamiseen, auttamaan aknen puhdistamisessa ja kiinteyttämään kaulan alapuolista ihoa. Kehonhoitopakettia käytetään raskausarpien ja appelsiini-ihon silottamiseen. Käytä käsivarsissa ihon kiinteyttämiseen.

Miten se toimii?
Carboksigeeli-tuotepakkaus sisältää geelin ja aktivoivan liinan. Kun aktivoiva liina asetetaan geelin päälle, se synnyttää hiilidioksidikuplia. Nämä ovat samoja kuplia kuin virvoitusjuomissa. Kuplat toimivat silottaen ihossa olevia raskausarpia ja appelsiini-ihoa.

Onko hoito turvallinen?
Carboksigeeliä voidaan käyttää turvallisesti koko keholla ja geeliä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Hoidosta ei seuraa epämukavaa oloa tai odotusaikaa. Tunnet kulpien aiheuttaman kutituksen iholla. Iho voi myös tilapäisesti punoittaa, mikä kestää noin puoli tuntia.

Kuinka kauan hoito kestää ja kuinka monta hoitoa tarvitaan?
Hoidot kestävät 20 – 30 minuuttia geelin levittämisen ja geelin peittämisen aktivoivalla liinalla jälkeen. Hoitoja voidaan tehdä kaksi kertaa viikossa 3 viikon ajan. Ihon rakenne ja kiinteys alkaa parantua välittömästi. Raskausarpien ja selluliitin kanssa kestää 2 – 3 viikkoa ennen kuin pysyviä muutoksia voidaan havaita. Monissa raskausarpien ja selluliitin tapauksissa paranemista havaitaan jo 5 hoidon sarjalla. Kukin tapaus on erilainen ja jotkin ihot saattavat vaatia lisähoitoja halutun tavoitteen saavuttamiseksi. Tarvittaessa voit ostaa 5 hoidon lisäpakkauksen.

Kauanko tulokset kestävät?
Raskausarpien osalta tulokset kestävät vuosia. Lihominen uudelleen, tai uusi raskaus voi synnyttää uusia tai korostaa vanhoja raskausarpia. Selluliitin ja ryppyjen osalta ylläpitävä hoito pitäisi suorittaa 3 – 6 kuukauden välein riippuen ihon tilasta.