C-Tetra Cream

Medik8 C-Tetra® Vitamin C Day Cream -päivävoide ylläpitää ihon c-tetra day creamkollageenituotantoa

C-Tetra® on ylellinen, kosteuttava ja hyvin imeytyvä päivävoide, joka palauttaa iholle hehkun ja kosteuspitoisuuden sekä suojaa sitä ympäristötekijöiltä.

Tehokas ja antioksidanttirikas Medik8 C-Tetra® Vitamin C Day Cream -päivävoide soveltuu hyvin nuorille asiakkaille, jotka haluavat ennaltaehkäistä ihon ikääntymistä. Voide sopii hyvin myös aikuiselle iholle täydentämään hoitorutiineja.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet ovat

  • C-vitamiini: tetrahexyldecyl askorbaatti, joka on L-askorbiinihapon rasvaliukoinen muoto
  • E-vitamiini

Tehokkaat antioksidantit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja ikääntymisen näkyviltä merkeiltä.

Koostumuksessa aktiivinen ja stabiili C-vitamiini
C-Tetra® Vitamin C Day Cream -päivävoide hyödyntää samaa stabilointiteknologiaa kuin suosittu ja palkittu C-Tetra® -seerumi. Aktiivisen ja stabiilin C-vitamiinin avulla voide auttaa ylläpitämään ihon tervettä kollageenituotantoa. Päivävoide sisältää myös hyaluronihappoa, joka tukee ihon luonnollista kosteudensietokykyä sekä energisoi ja kirkastaa ihoa. Luonnollinen sitrusuute antaa silkkiselle voiteelle raikkaan tuoksun ja ylellisen tunteen.

Käyttö:
Sopii kaikille ihotyypeille.  Levitetään pieni määrä kasvojen, kaulan ja decoltteen puhdistetulle iholle aamuisin. Voiteen annetaan imeytyä ennen aurinkosuojan ja meikin levitystä.